Povratak

Pravila Instagram nagradne igre 'Slavimo ljubav uz Hurttu'

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradnu igru priređuje i organizuje:
Pet Network SRB d.o.o.,
Bulevar Milutina Milankovića 1v,
11070 Beograd,
PIB: 104643930, MB:20205539

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNE IGRE
Nagradna igra 'Slavimo ljubav uz Hurttu' sprovodi se u svrhu promocije Organizatora na njegovoj službenoj Instagram stranici @petcentarsrbija.
Nagradno takmičenje počinje u utorak 16.2.2021. godine u 16h do utorka 23.2.2021. godine u 16h, a odnosi se na područje Republike Srbije.
Osoba koja se bude prijavila zbog učestvovanja u Nagradnoj igri u tekstu se dalje naziva Učesnik.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Sve informacije o Nagradnoj igri biće dostupne na linku koja se nalazi na Instagram stranici Organizatora u opisu profila @petcentarsrbija, kao i u okviru web stranice Pet centra.

Članak 4: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo na učestvovanje u Nagradnoj igri imaju sva fizička lica s prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina na dan početka ove Nagradne igre, osim zaposlenih u Pet Network SRB d.o.o., kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) – kao i osobe koje su učestvovale u pripremi ove Nagradne igre. Nagradu u sklopu Nagradne igre ne može da dobije ni osoba koja je osvojila nagradu u sklopu bilo koje Nagradne igre Organizatora koji se odvijao na Instagram stranici Organizatora u poslednja tri (3) meseca od datuma početka ove Nagradne igre.

Članak 5: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOJ IGRI
Cilj Nagradne igre jeste da Učesnik lajkuje službenu Instagram stranicu Pet centra Srbija (@petcentarsrbija), da u objavi koja najavljuje Nagradnu igru, a koja se nalazi na službenoj Instagram stranici @petcentarsrbija, u komentaru koja najavljuje ovu Nagradnu igru taguje tri (3) prijatelja i da napišu koju veličinu kabanice bi želeli da dobiji (20cm, 40cm ili 90cm).

Organizator ne može da pristupi korisnikovom Instagram profilu, kao ni korisnikovim podacima na toj mreži, osim onim podacima koji su javno dostupni. Svako korišćenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje takvih profila, biće sankcionisani izbacivanjem Učesnika iz Nagradne igre. Organizator ne može da zna koji lični podaci će se preneti putem društvenih mreža, kao ni na koji način i u kom opsegu će se takvi podaci koristiti od strane istih ili trećih osoba. Učesniku se savetuje da se upozna s pravilima zaštite podataka na spomenutoj društvenoj mreži.

Članak 6: ODABIR DOBITNIKA
Dobitnika Nagradne igre biraće se slučajnim odabirom preko internet alatke ’Instagram comment picker’ koja omogućava nasumično biranje pobednika na društvenoj mreži Instagram.

Dobitnici nagradne igre biće objavljeni na dan završetka nagradne igre, odnosno u utorak 23.2.2021. godine na Instagram stranici. Imena dobitnika nagrada biće objavljeni u skladi sa odredbom članka 18. ovih Pravila.

Članak 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada se sastoji od tri nagrade:
· 1x1 HURTTA Kabanica za pse Drizzle, Houndtex, Ljubičasta 20cm
· 1x1 HURTTA Kabanica za pse Drizzle, Houndtex, Ljubičasta 35cm
· 1x1 HURTTA Kabanica za pse Drizzle, Houndtex, Ljubičasta 70cm
Jedan Učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Nakon završetka Nagradne igre, dobitnici će biti obavešteni o osvojenoj nagradi putem Story-ja i/ili objave na Instagram društvenoj mreži @petcentarsrbija uz tagovanje pobednika. (https://www.instagram.com/petcentarsrbija/)

Članak 9: UČESNICI U NAGRADNOJ IGRI
Učesnici koji učestvuju u nagradnoj igri ne mogu da zahtevaju nagradu u većim količinama ili drugačije nagrade od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovoj nagradnoj igri, Učesnici prihvataju ova Pravila. Učesnici takođe ne mogu da zamene nagradu za novac ili da prenesu nagradu na neku drugu osobu.

Organizator će pregledati sve primljene odgovore i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje prijavljene Učesnike ukoliko:
· prekrše Pravila nagradne igre;
· ne odgovore na zahtev Organizatora u roku od 24 sata;
· ostave netačne lične podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti u kontakt s njima;
· se ne pridržavaju teme Nagradne igre;
· sadržaj koji prijavljuju je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja;
· sadržaj spominje javne osobe;
· tekst predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom;
· sadržaj koji prijavljuju prikazuje decu i maloletnike.

Članak 10: POGREŠNE I NEREGULISANE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave su nevažeće i ne donose pravo ni na kakvu nagradu. Više igrača s istim mejlom, odnosno internet adresom smatraće se jednim dobitnikom. Ako Učesnik u Nagradnoj igri unese bilo kakav neprimeren ili uvredljiv sadržaj, biće uklonjen i neće se smatrati regularnom prijavom za učešće u Nagradnoj igri.

Članak 11: PUBLICITET
Učestvovanjem u ovoj nagradnoj igri, Učesnici su saglasni da se njihov doprinos u PET CENTAR nagradnoj igri može objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu od strane Organizatora. U slučaju da postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika takođe mogu da se od strane Organizatora objave i koriste bez naknade u štampanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu kao i u marketinške svrhe i to isključivo, vremenski i teritorijalno neopozivo u svim medijima.

Ova nagradna igra nije ni na koji način povezana s Instagram-om, Instagram ga ne promoviše i sponzoriše. Podaci koji se daju su isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ove nagradne igre, i daju se Pet Network SRB d.o.o., a ne Instagram-u. Napominjemo, Instagram je javni prostor i objava bilo kog sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost, kako samih učesnika nagradne igre, tako i trećih osoba. Ako Učesnici Nagradne igre objave sadržaj/fotografiju uz tag naše Instagram stranice, smatra se da su ga objavili svojevoljno i da Pet Network SRB d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj objave, kao ni za zloupotrebu korišćenjem takvog sadržaja od strane bilo kojih trećih osoba. Takođe, ukoliko su Učesnici objavili slike tagujući našu Instagram stranici @petcentarsrbija ili poslali tekstualne poruke ili objavili komentar koji sadrži lične podatke i sl., smatra se da imaju sva potrebna ovlašćenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom učesnici nagradne igre daju našoj kompaniji dopuštenje za korišćenje celokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe i da se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Učestvovanjem u ovoj Nagradnoj igri Učesnici su saglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove lične podatke koje su učesnici sami pružili u ovom Nagradnoj igri (kao što su njihovo ime, adresa stanovanja, mejl adresa, slika i sl.) i da ti podaci mogu da se koriste u marketinške i promotivne svrhe u vezi sa ovom nagradnom igrom, i to isključivo i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. Svi lični podaci koji se prikupljaju u vezi sa ovom nagradnom igrom, Organizator čuva u trajanju od jedne godine od dana završetka nagradne igre.

Učesnik je slobodan da u svakom trenutku uskrati svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade ličnih podataka i prihvata da takvo uskraćivanje može da dovede do nemogućnosti učestvovanja u Nagradnoj igri.

Članak 12: VRSTE I UPOTREBA PRIKUPLJENIH INFORMACIJA/PODATAKA
Učestvovanjem u ovoj Nagradnoj igri, Učesnici daju pristanak da Organizator prikuplja, obrađuje i objavi njihove lične podatke koje su učesnici sami pružili u ovoj Nagradnoj igri (kao što su njihovo ime, adresa stanovanja, imejl adresa, grad i broj telefona), da se ovi podaci koriste u marketinške i promotivne svrhe, a tiču se ove nagradne igre, i to isključivo i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. Svi lični podaci koji se prikupljaju u vezi sa ovom nagradnom igrom, Organizator čuva u trajanju od jedne godine od dana završetka nagradne igre, osim ako Učesnik sam ne zatraži brisanje sopstvenih podataka.

Učesnik je slobodan da u svakom trenutku uskrati svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade ličnih podataka i prihvata da takvo uskraćivanje može da dovede do nemogućnosti učestvovanja u Nagradnoj igri.

Organizator će navedene lične podatke iz stavke 1. ovog članka koristiti za:
1. Kontaktiranje Učesnika radi dogovora oko dostave nagrade
2. Dostavljanja nagrade Učesniku

Članak 13: PRAVA UČESNIKA U VEZI SA ZAŠTITOM LIČNIH PODATAKA
Učesnici Nagradne igre slanjem imejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. imaju pravo da:
1. Zatraže pristup ličnim podacima koje je Organizator tražio
2. Zatraže pristup informacijama o tome za šta se koriste lični podaci koje je Organizator tražio
3. Zatraže prepravku ili dopunu ličnih podataka koje je Organizator tražio
4. Zatraže brisanje ličnih podataka koje je Organizator tražio
5. Zatraže zaustavljanje obrade ličnih podataka ukoliko postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definisan način.
6. Ulože prigovor na podatke koje je Organizator prikupio i obrađuje.

Članak 14: OBJAVLJIVANJE LIČNIH INFORMACIJA/PODATAKA
Organizator neće podeliti identifikacijske lične informacije s drugim stranama, ali može da podeli informacije o Učesnicima s povezanim firmama. Organizator pruža određene usluge preko trećih strana. Treća strana sprovodi u ime Organizatora određene aktivnosti kao što je organizacija isporuke nagrada. Organizator je ovlašćen da otkrije identifikacijske lične informacije/podatke Učesnika kad je opravdano očekivati da će njihovo otkrivanje pomoći pri sprovođenju zakona ili je nužno kao posledica sudskog naloga.

Članak 15: DOPUNE I ISPRAVLJANJE INFORMACIJA/PODATAKA
Učesnik je ovlašćen da promeni bilo koji lični podatak slanjem imejla na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., u kom je Učesnik dužan da navede ime i prezime, adresu stanovanja i imejl adresu, kao i koje informacije želi da dopuni.

Članak 16: ZAŠTITA PODATAKA
Organizator preduzima tehničke i organizacijske mere sigurnosti za zaštitu ličnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka ili izmena, kao i od neovlašćenog otkrivanja ili pristupa. Učesnik je upoznat s činjenicom da ni jedan prenos podataka preko interneta ili bilo koje bežične mreže ne može da bude 100% siguran. Iako Organizator sprovodi komercijalno razumne bezbednosne mere za zaštitu podataka, ne može da garantuje potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na internet stranicu ili sa nje i nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije koristi.

Članak 17: POVERLJIVOST PODATAKA TREĆIH INTERNET STRANICA
Ova Pravila i uslovi korišćenja odnose se isključivo na upotrebu i objavljivanje informacija koje Organizator prikuplja od Učesnika na Instagram stranici. Ostale internet stranice kojima može da se pristupi preko ove internet stranice imaju svoje izjave o poverljivosti i prikupljanju podataka i načinima njihovog korišćenja i objavljivanja na njima. Organizator ne snosi odgovornost za načine i uslove rada trećih strana.

Članak 18: OBJAVA DOBITNIKA
Imena dobitnika nagrada biće objavljena na službenoj Instagram stranici Organizatora na dan završetka Nagradne igre, odnosno u utorak 23.2.2021. godine u 18h.

Članak 19: MALOLETNI UČESNICI U NAGRADNOJ IGRI
Maloletnici nemaju pravo da učestvuju u Nagradnoj igri. U slučaju da se, uprkos ovim Pravilima, maloletno lice prijavi za učestvovanje u Nagradnoj igri, a kasnijom proverom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uslovu godina iz članka 4. ovih Pravila, njen rezultat će biti proglašen nevažećim pa će nagrada pripasti narednom punoletnom najbolje plasiranom učesniku.

Članak 20: POREZI
Dobitnik ne snosi obavezu plaćanja nikakvih poreza, obaveze ili naknada direktno povezanih s nagradom.

Članak 21: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i Učesnika nagradne igre nadležan je Opštinski sud u Beogradu.

Članak 22: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE
Organizator zadržava pravo da prekine Nagradnu igru, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao da spreči, otkloni ili izbegne, u i tom slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obaveza prema Učesniku. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne zavise od Organizatora. Učesnik koji učestvuje u Nagradnoj igri prihvata prava i obaveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promene Pravila, o čemu će svi Učesnici blagovremeno biti obavešteni objavom na Instagram stranici.

Članak 23: PROMENA PRAVILA
Organizator zadržava pravo da promeni Pravila Nagradne igre, o čemu će svi Učesnici biti blagovremeno obavešteni objavom na Instagram stranici.