Povratak

Preparati protiv buva i krpelja

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Milica Djedovic, DVM


Odgovara:
Milica Đedović, dr. vet. med.
Pet centar, Bulevar M. Milankovića 1v, Beograd

P: Koji je najbolji preparat protiv buva i krpelja, a da nisu jako skupe? Čuo sam za ampule Advocate i Nexgard tablete, voleo bi da mi vi date vašu preporuku. Hvala unapred. Dejan
O: U prodavnicama Pet centra trenutno možete pronaći proizvode proizvođača Bayer i to Foresto ogrlicu, Advantix i Advocate preparat.

O ovim proizvodimo opširno možete pročitati na stranicama pod nazivom: Foresto ogrlica, Repelenti i primena preparata Advantix, Advocate i Drontal tablete – delovanje i primena i Kombinovanje Advocate-a i Advantix-a.

Takođe u našoj ponudi su i preparat Bravecto proizvođača Urban Pets, kao i Fypryst spot on preparat i Fypryst Combo spot on preparat proizvođača Krka.

Tu su i Frontline preparati: Frontline spot on preparat, Frontline Combo spot on preparat, kao i Frontline sprej.

O ovim preparatima možete pročitati u teksovima: Buve-Primena Frontline spreja, Pravilna upotreba preparata Frontline Spot On, Aplikovanje i delovanje Frontline spreja i Zaštita psa od razvojnih oblika jaja insekta/Frontline Combo preparat.

Proizvod Nexgard nemamo u našoj ponudi, niti smo ga ikada imali.

Pozivamo Vas da obiđete neke od prodavnica Pet centra gde ćete moći da uz naše iskusne prodavce i veterinare odaberete najekonomični preparat koji najbolje odgovara Vašem psu, kao i budžetu.

POSTAVITE PITANJE NAŠIM VETERINARIMA

Postavite pitanje našim veterinarima na adresu e-pošte: veterinar@pet-centar.rs